Permanente make-up Amsterdam

Permanente make-up eenvoudig in Amsterdam
Woon je in de omgeving Amsterdam en wil je graag permanente make-up laten aanbrengen? Een aantal weken geleden was ik op zoek naar een kliniek die mij kon helpen met het aanbrengen van permanente make-up. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de kliniek Spa-Beauty en omdat zij mij zo goed hebben geholpen dacht ik: ”Laat ik een positief artikel voor ze schrijven”. In eerste instantie heb ik gekozen voor deze kliniek vanwege de gratis intake die zij als normaal beschouwen. Achteraf gezien was dit een hele goede keuze.
 
 
Permanente make-up opties in Amsterdam
Permanente make-up is natuurlijk best breed. Je kunt ervoor kiezen om dit toe te passen op je wenkbrauwen, op je ogen of op je lippen. Het doel hiervan is om die plekken te accentueren. Een kleine aanpak kan al een gigantisch verschil maken. Het kan natuurlijk ook zijn dat je door ziekte of door wat voor reden dan ook een grotere behandeling nodig hebt. En juist in dit soort gevallen is het van groot belang dat je wordt geholpen door een echte professional. Spa-beauty heeft mij in ieder geval overtuigd van hun kunnen, wellicht kunnen ze jou ook overtuigen.
 
Gratis intake
Tijdens de intake, die ook gewoon plaatsvindt in Amsterdam , hebben ze vele vragen gesteld om te achterhalen wat ik allemaal wilde bereiken door permanente make-up toe te passen. Verder heb ik zelf ook vragen mogen stellen om goed in kaart te brengen wat er allemaal bij permanente make-up komt kijken. Ik raad dit dan ook iedereen aan, na zo’n intake weet je tenminste of je echt met permanente make-up wilt beginnen. Je kunt ze bereiken op het nummer: 020-6141020 of op het e-mailadres: office@spa-beauty.nl