Natuurlijke schoonheid

Natuurlijke schoonheidsproducten, zoals make-up, bieden vaak net even wat meer verzorging dan gangbare make-up. Het merk Utsukusy (Japans) kenmerkt zich in het natuurlijke assortiment, proefdiervrije, huidverzorgingsproducten en make-up. Make-up, zoals lippenstift, is voorzien van anti-huidverouderingsvitame E, rozenbottel en aloë vera. Zo zijn je lippen niet alleen mooi, maar ook perfect verzorgd. 

Anti allergische make-up

De make-up van Utsukusy is dermatologisch getest en hypoallergeen (naast uitgebreid verzorgend), de make-up biedt hiermee geen volledige garantie op een allergische reactie, maar maakt de kans hierop beduidend kleiner. Natuurlijke cosmetica bestel je in de webshop van Utsukusy. Ieder type creme is eveneens geschikt voor de gevoelige huid. 

Huidaandoeningen

Onsierlijke huidaandoeningen als couperose (waarbij kleine gesprongen adertjes zichtbaar zijn, vaak op de wangen), maar ook eczeem, of pigmentvlekken als levervlekken of sproeten (zoals zwangerschapshuidvlekken) zijn middels goede crème's te bestrijden. Binnen de natuurlijke huidverzorgingswebwinkel van Utsukusy treft u tal van specifieke crème's die hiervoor geschikt zijn. 

Maak ook kennis met de krachtige olieën van Ayurveda cosmetica, te koop bij Utsukusy en eveneens uit het verre oosten afkomstig! Ayurveda cosmetica is gebaseerd op een bekende oosterse zienswijze. Nieuwsgierig geworden? Bezoek snel de website van Utsukusy-schoonheid.nl