Definitief ontharen

Definitief ontharen: een oplossing voor vervelende haartjes

Steeds meer vrouwen en ook mannen kiezen tegenwoordig voor het gemak van het definitief ontharen van haren die op vervelende plekken groeien. Mannen willen graag minder haren op de rug, schouders en buik, terwijl vrouwen hun gezicht, oksels, bikinilijn en benen willen ontharen. Scheren of epileren is vaak tijdrovend en pijnlijk en vaak moet je je in onmogelijke houdingen wringen om er goed bij te kunnen. Definitief ontharen via laserbehandeling is een goede manier om voor altijd van ongewenste haren af te komen. 

Door de laser worden de haarzakjes aangepakt en de haren groeien niet meer terug. Definitief ontharen met laser is veilig en pijnloos. Bovendien is het een zekere manier, je hoeft nooit meer in de weer te gaan met scheermesjes of harsstrips. Nooit meer rode bultjes en irritaties door het scheren, wie wil dat nou niet? 

Wilt u voor eens en altijd van uw ongewenste lichaamshaar af? Bent u klaar met het gestoei met mesjes, crèmes en waxen? Neem dan contact op met Sensitif via 020-6141020 of mail naar info@sensitif.nl.

Bij SENSITIF ben je in goede handen voor een behandeling definitief ontharen. Deze kliniek bezit de meest moderne apparatuur en heeft ook goede professionals in dienst die haren op alle mogelijke plekken kunnen verwijderen. Neem contact op als je meer informatie wilt.