Bedrijfskleding wassen als onderdeel van een complete service

Veel ondernemers weten niet goed wat te doen met bedrijfskleding. Moeten de medewerkers nu zelf de bedrijfskleding wassen in hun eigen woning, met als gevolg dat er na een tijdje kleurverschillen in de kledingstukken op gaan vallen? Moet de ondernemer tijd vrij maken en wasmachines aanschaffen om zelf te wassen in het bedrijfspand, of is het toch verstandiger om de bedrijfskleding te laten wassen door een professionele service? In de meeste gevallen is deze laatste optie toch het meest voordelig voor bedrijven.

 

Een bedrijf kan uw bedrijfskleding wassen volgens richtlijnen

Er gelden Europese richtlijnen voor zowel het goed wassen als het professioneel behandelen van bedrijfskleding. Een ervaren ondernemer zal de werkwijze op deze vastgestelde richtlijnen aanpassen. Hierdoor kunt u als ondernemer altijd het beste resultaat verwachten. De bedrijfskleding behoudt de kleur, blijft van hoge kwaliteit en behoudt de duurzaamheid. De stof van de bedrijfskleding is na het wassen nog altijd lekker soepel, waardoor medewerkers zich er direct weer comfortabel in voelen. Dit zijn allemaal zaken die toch wel belangrijk zijn.

Een complete service

Er zijn ondernemingen voor het wassen van bedrijfskleding die u een zeer complete service aan kunnen bieden. Zij hebben een speciale service waarbij gedragen bedrijfskleding voor het wassen kan worden opgehaald en de schone kleding wordt geretourneerd aan uw locatie.  Dit zorgt voor u voor een enorme tijdsbesparing. U bent er nooit veel tijd aan kwijt en u hoeft zelf niet te investeren in de aanschaf en het onderhoud van wasmachines. Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers voor het uitbesteden van het wassen van bedrijfskleding.