Thc Olie online bestellen

Kun je THC-olie Nederland kopen?

THC-olie wordt steeds populairder, maar het kopen van olie met een hoog percentage THC is in Nederland nog steeds illegaal, dus verboden. Het kopen van THC-olie (hasjolie) is dus zeker niet gemakkelijk voor degenen die het toch willen gebruiken.

THC-olie is echter heel simpel zelf te maken. Je neemt nederwiet in alcohol, verdampt de alcohol met een elektrisch kookplaatje en wat je overhoudt is hasjolie. Het verschil tussen hasjolie en CBD-olie is dat je bij hasjolie een strain gebruikt die veel THC produceert.

Wat is het effect van hasjolie?

THC is uitermate geschikt tegen stress klachten. Maar de psycho actieve werking van THC is dubbel. Sommige gebruikers worden er echter paranoïde van. Iedere gebruiker heeft zijn eigen persoonlijke reactie op THC-olie. Door experimenteren zul je dat moeten ervaren. Helaas is het aanbod van THC-olie erg klein. Gebruikers die een eigen specifiek mengsel willen gebruiken zullen dit zelf moeten maken.

Heeft THC-olie bijwerkingen?

 

De positieve werking van THC-olie kan zijn dat het effectief is tegen stress, slapeloosheid en pijn. De negatieve bijwerkingen kunnen zijn dat de gebruiker last heeft van een droge mond en rode ogen. Bij een teveel aan THC kun je last hebben van duizeligheid en paniekaanvallen. Is echter de cannabis uitgewerkt na een aantal uren, dan verdwijnen ook deze bijwerkingen.

Verschillende producten van THC


Er zijn meerdere producten te maken uit wiet. Je kunt er in de eerste plaats hasjolie uit extraheren. Maar ook ‘wax’ en ‘shatter’. De laatste 2 zijn vooral populair in de VS vanwege de zuiverheid. Pure THC-extracten worden bij deze 2 laatste met butaangas uit wiet gehaald. Maar deze methode heeft zo zijn nadelen. Butaan is nl aanstekervloeistof en is zeer brandbaar. Deze methodes zijn dus zeer gevaarlijk.

Waar kun je legaal hasjolie kopen?

Den Haag is de enige plaats in Nederland waar legaal hasjolie te koop is. Dat is in de Transvaal Apotheek. Hier verstrekt men hasjolie op doktersrecept. Je moet dan wel officieel geïndiceerd zijn voor het gebruik van hasjolie voor medisch gebruik. De recepten worden niet door zorgverzekeraars vergoed. De wietolie is zeer prijzig.

Zelf hasjolie fabriceren?

Als je hasjolie zelf wilt produceren loop je tegen het probleem aan dat dit proces pas efficiënt wordt als je enkele honderden gram wiet tegelijk kunt verwerken. Helaas is dit niet makkelijk om hieraan te komen, aangezien je in een coffeeshop slechts 5 gram per persoon per dag kunt kopen. Bovendien wordt deze hasjolie dan wel extreem duur, gezien de prijs van wiet. De enige legale optie is dan zelf kleine hoeveelheden wietzaadjes te kopen.

Nog steeds is het volgens de Opiumwet verboden om THC-olie te produceren van cannabis vanwege de psycho actieve stof THC. Volgens de wet is hasjolie met een hoog percentage THC een harddrug en dus illegaal.