E-sigaret en e-liquid kopen?

De e-sigaret is al een aantal jaren een trend in Nederland, steeds meer consumenten stappen over op de minder schadelijke e-sigaret. Dat wordt gedaan door consumenten omdat steeds meer duidelijk wordt wat de nadelen voor de gezondheid zijn van het roken van tabak sigaretten en wat de voordelen zijn voor de gezondheid van de e-sigaret.
 

Waarom over stappen op de e-sigaret?

Al na twee weken de e-sigaret gedampt te hebben profiteert het menselijk lichaam hiervan. De geur en smaak zintuigen zijn dan al voor een groot deel herstelt. Ook de conditie zal snel vooruit gaan als overgestapt wordt naar de e-sigaret. Dat komt omdat het menselijk lichaam dan geen teer, koolstofmonoxide en stikstofmonoxide meer te verwerken krijgt.  
 

Wat is een e-sigaret?

Een e-sigaret is een eenvoudig elektrisch apparaatje dat een nicotine oplossing, ook wel e-liquid genoemd verdampt door middel van een verwarmingselementje in de tank van de e-sigaret.
 

E-liquid

Zoals al eerder gezegd werd een e-liquid is een nicotine oplossing, deze is verkrijgbaar in vele verschillende smaken zoals tabak, fruitsmaken, alcohol en frisdrank. Ook is alle e-liquid verkrijgbaar met een aantal verschillende nicotine gehaltes; 0,6,12 en 18mg nicotine per milliliter. 

Op ons blog vindt u meer informatie over de e-sigaret en e-liquids.