De mogelijkheden van Skin Surgery Botox

Zou je er graag weer iets jonger uit willen zien? Dan is Skin Surgery Botox een aanrader! De specialisten in deze kliniek zijn in staat om rimpels te verminderen door middel van botox. Ben jij benieuwd naar hoe een behandeling met botulinetoxine of botox ervoor kan zorgen dat jij er jonger uit gaat zien? In dit artikel hebben we beschreven wat voor behandelingen er mogelijk zijn. Zo kun je goed nagaan of botox nu iets voor jou is of niet.

Wat is botox?

Bij Skin Surgery Botox is men gespecialiseerd in behandelingen met botox. Maar wat is botox nu precies? Botox is een eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie met de naam Clostridium botulinum. Zodra botox wordt geïnjecteerd, voorkomt dit de communicatie tussen zenuwen en spieren. Hierdoor zullen je spieren zich niet onbewust aanspannen. Rimpels die het gevolg zijn van spiersamentrekkingen kunnen op deze manier enorm verminderd worden.

Het klinkt wellicht een beetje eng dat botox de communicatie tussen zenuw en spier verbreekt. Botox is echter niet gevaarlijk als het op de juiste manier gebruikt wordt. Bij Skin Surgery Botox is men in staat om botox op een veilige manier te injecteren. Zo hoef je niet bang te zijn dat botox gevaarlijk is.

Hoe vaak bezoek je Skin Surgery Botox voor een optimaal resultaat?

Als je botox laat spuiten dan is het verstandig om dit ongeveer iedere vijf maanden te laten doen. Mits je tevreden bent met het resultaat natuurlijk. Na ongeveer vijf maanden stopt botox namelijk met werken. Als je rimpelvrij wilt blijven is het dus aan te raden om tegen die tijd opnieuw botox te laten spuiten. Botox is dus niet permanent. Voorhoofdrimpels en kraaienpootjes De specialisten van Skin Surgery Botox zijn onder andere in staat om voorhoofdrimpels te verminderen. Daarnaast is botox ook zeer effectief tegen kraaienpootjes. Dit zijn rimpels die door spiersamentrekkingen ontstaan. Zo zijn er nog meer rimpels die het gevolg kunnen zijn van spiersamentrekkingen. Denk bijvoorbeeld ook aan rimpels rondom de lippen. Als rimpels niet als gevolg van spiersamentrekkingen zijn ontstaan heeft botox vaak geen nut. Hier zijn echter wel andere behandelingen voor.

Behalve voor botox behandelingen kun je bij Skin Surgery ook voor een aantal andere behandelingen terecht. Ook voor fillers kun je bijvoorbeeld bij de kliniek terecht. Zijn er bepaalde dingen aan jezelf die je graag zou willen veranderen? Dan is het zeker aan te raden om eens de website van deze kliniek te bekijken.

De resultaten van een behandeling

Met botox zijn er vaak zeer goede resultaten haalbaar. Op de website van Skin Surgery Botox vind je ook veel foto’s. Niet alleen van botox behandelingen, maar ook van andere soorten behandelingen. Zo krijg je een idee van hoe je eruit kunt zien na een behandeling. Ben jij benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Dan is het aan te raden om eens contact op te nemen met Skin Surgery Botox. De specialisten zullen je dan een goed beeld kunnen geven van wat ze voor jou kunnen betekenen.

— Advertorial —

Laat u goed informeren voordat u zich laat behandelen. Behandelen geschiedt op eigen risico.